Juvederm

Juvederm

Juvederm Ultra gjenoppbygger hudens volum, sletter ut ansiktsrynker, folder og gjenvinner leppenes fylde.

Juvederm fillere har blitt en av verdens ledende blant ikke-kirurgiske estetiske behandlinger, på grunn av den unike glatte konsistensen av geleen.

Juvederm Ultra er injiserbare geleer av hyaluronsyre tilsatt bedøvelsesmiddelet lidokain 0,3 %. Dette er en av få fillere på markedet med bedøvende effekt hvilket gir en rask smertelindring ved applisering og tiden rett etter.

Behandlingen blir mindre smertefull og mere behagelig å gjennomføre.

Hyaluronsyre (HA) finnes naturlig i kroppen: Medvirker til å gi huden fuktighet og fylde. En tredjedel av kroppens HA brytes naturlig ned og erstattes hver dag.

Naturlig forekommende HA reduseres drastisk med alderen.

Hyaluronsyre anvendes også av leger ved medisinske behandlinger for eksempel ved øyekirurgi og vevsoppbygging. Hyaluronsyren som anvendes i Juvéderm® ULTRA er ikke animalsk og klinisk fremstilt for å kunne gi et meget naturlig og langtidsvirkende estetisk resultat. Den tas opp av huden, og de estetiske effektene er reversible.

 

Juvederm brukes til rynker, leppeforstørrelse og ansiktsskulpturering

Juvederm Ultra er godkjent av FDA i juni 2006, og er «neste generasjon» av hyaluronsyre (HA) fillere, og er den eneste hyaluronsyre filleren som har en FDA godkjenning for å vare opp til 1år.

Resultatet vises så fort behandlingen er over. Vi har observert holdbarhet i opp til 18 måneder.

Eternity har bevisst valgt Juvederm som behandlingsprodukt. Vi har svært gode erfaringer med Juvederm og våre kunder er strålende fornøyd med behandlingsresultatet.