Manikyr & fotpleie

Manikyr & fotpleie

Hendene og føttenes velvære er vesentlig for vår helse.

 

Problemer som hard hud, sprukne heler og trette føtter hindrer for mange bevegelsesfriheten og kan skape andre plager i kroppen.

 

Sjenerende hender er også for enkelte et problem, og dette ønsker vi å hjelpe til med, slik at man med selvtillit kan både håndhilse og vise frem sine hender!

 

Du vil alltid få råd og veiledning om hvordan du selv kan drive forebyggende fpleie selv hjemme. Unn deg den fantastiske følelsen av velvære en manikyr/pedikyr behandling gir deg.

 

Vi utfører også shellac på dine føtter, men kun etter fotpleiebehandling hos oss.

Manikyr

 

Manikyr uten lakk 500,-

Hendene settes i håndbad for å myke opp neglebånd. Deretter vil behandler skyve ned neglebånd og fjerne rester fra neglene. Etter dette formes neglene, og smøres med olje og/eller håndkrem.

 

Manikyr med Shellac 550 - 600,-

Behandler skyver ned neglebånd og fjerner rester fra neglene. Etter dette formes neglene og gjøres klare for å lakkes med Shellac.

Du kan velge mellom ensfarget Shellac eller fransk design med hvit tipp.

Vi legger ikke på falske negler, så Shellacen blir påført på dine naturlige negler.

 

Forenklet pedikyr med fotbad 30min 400,-

Forenklet pedikyr passer for deg som ikke ønsker eller trenger fult stell av føttene, men som alikevel ønsker å få noe stell.

Om du bare vil klippe/file negler, kun stelle neglebånd eller bare file bort hard hud så passer denne behandlingen for nettopp det. Føttene settes først i varmt fotbad, for å myke opp hud og negler.

 

Pedikyr

 

Pedikyr uten lakk 45min 650,-

Når du trenger å få stelt føttene godt, men uten lakk på neglene.

 

Føttene mykes opp i varmt fotbad før vi klipper/filer negler og steller neglebånd. Deretter reduseres hard hud med fil, og føttene smøres og masseres med pleiende fotkrem.

 

Supert for trøtte og slitene føtter, deg som ikke når til selv eller bare vil slappe av i gode omgivelser med rolig musikk i bakgrunnen.

 

Pedikyr med Shellac 800 - 850,-

Når du ønsker shellac på føttene blir det alltid utført pedikyr i forkant. Dette er av hygiiene, og for best mulig holdbarhet og resultat!

Du kan velge mellom ensfarget Shellac eller fransk desig med hvit tipp.

Vi legger ikke på falsk negl på føttene, så Shellacen blir påført på dine naturlige negler.