Vipper & bryn

Vipper & bryn

Det er enkelt, og praktisk og ikke minst pent med ferdig fargede vipper og bryn. Det kan anbefales å farge vipper og bryn dersom man skal på ferie, spesielt om du skal til et sted der det er mye sol.

 

Vi farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, men brynfargen kan blekne noe tidligere avhengig hårtype.

 

Vi har i ikke opplevd reaksjoner, men er du i tvil eller har du aldri farget hår, vipper eller bryn før, vil vi nok at du skal ta fargetest, før vi begynner å farge. Vi benytter kun kjente merkevarer i fargingen.

 

 • Farge og form av bryn

 

Hos oss bruker vi Fred Hamelten produkter til farging av vipper og bryn. Vi styler bryn med voks og napping med Fred Hamelten pinsett.

 

 • Vippeløft

 

Vi løfter og bøyer vipper med LVL. I disse behandlingene vil vippene formes over tilpasset sjablong, og formende middel påføres vippene slik at de får en "permanent" bøy og løft.

 

 • Vippe-extensions
 •  

Vi tilbyr klassiske singelvipper og volumvipper.

 

Du velger selv hvilken lengde og tykkelse du ønsker, men terapeuten vil komme med forslag til hva som kan passe dine vipper best. Selv korte vipper kan bli lange og fyldige, og resultatet er sensasjonelt vakkert!

 

Når man først har prøvd vippe-extensions ønsker man å beholde sine drømmevipper. Dette gjøres ved at man kommer til påfyll ca hver 2.- 4. uke, eller etter eget ønske.

 

Dersom du ønsker klassiske singelvipper blir det lagt èn syntetisk vipp på hver naturlige vipp. Dersom du har lite naturlige vipper vil dette gi en fyldigere og lengre look.

Har du få, korte og/eller slitte naturlige vipper eller nylig har gått gjennom behandling- slik at mange vipper har falt av- anbefales ofte volumvipper for best resultat.

 

Velger du volumvipper blir det lagt fra 2-10 syntetiske vipper på din naturlige vipp. Volumvippene er tynne, lette og luftige.

2-5 syntetiske vipper gir medium fyldige vipper.

6-10 syntetiske vipper veldig fyldige vipper.

 

Dine naturlige vipper vil også spille en rolle for hvor fyldig look du får. Dette gjelder både Klassiske singelvipper og volumvipper.

 

Vi kan også kombinere volumvipper med klassiske singelvipper, for en spesialtilpasset look.

Våre vipper er myke, fleksible og behagelige å ha på, laget av syntetisk mink hår.

Prosessen tar i gjennomsnitt mellom 90-120 minutter, avhengig av dine naturlige vipper.

 

Vippe-extentions kan vare vare fra mellom 1 uke til 2 måneder, avhengig av din syklus av hårvekst. Når dine naturlige vipper faller av, faller de syntetiske vippene av med de. Slik som på resten av kroppen faller også vipper av og vokser ut igjen. Både vippene og limet som brukes er sort, så dersom dine naturlige vipper er helt lyse vil ikke dette synes under.

 

 

 • Gir vakre, fyldige vipper.
 • Kan påsettes alle vipper.
 • Flere forskjellige lengder og tykkelser å velge mellom.
 • Flere forskjellige effekter å velge mellom.

 

Skulle det oppstå en allergisk reaksjon tar vi av vippene for deg. Vi anbefaler også at du kommer til oss om du av andre grunner ønsker å ta av vippene.

 

Om du opplever at vippene faller av mer enn normalt den første uken ønsker vi at du tar kontakt med en gang du merker dette.

Reklamasjon gjelder innen det har gått en uke fra du fikk satt på vippene, og vi tilbyr kun ny time til nye vipper.

Dette er fordi det for noen er normalt å skulle fylle på hver 2.uke. Oljer fra produkter, og naturlig produsert fra huden er med på å bryte ned limet. Vippene vil derfor få dårligere feste dersom du har høy olje/svette/talgproduksjon.

 

Skulle det være et gjentagende problem at vippene holder dårlig, er man dessverre ikke en god kandidat for vippe-extensions.

 

 

 • Farging av vipper 190,-
 • Farging av bryn 160,-
 • Farging av vipper og bryn 350,-
 • Farging og forming av bryn + farging av vipper 430,-
 • Forming av bryn 240,-
 • Klassiske singel-vipper fra 999,-
 • Volumvipper fra 1399,-
 • Vippeløft med LVL (inkl farging av vipper) 850,-