Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlinger

I alle våre ansiktsbehandlinger får du hudanalyse hvor du får informasjon om din hud, og profesjonell veiledning om hvordan du selv kan pleie huden din hjemme. I tillegg skreddersyr hudterapeuten et behandlingsopplegg tilpasset din hud.

 

Vi har flere forskjellige ansiktbehandlinger.

Er du usikker på hva du skal velge, vil hudterapauten være med på å veilede deg til et behandlingsopplegg som er tilpasset din hudtype og hudtilstand.

Express hudpleie 25min 450,-

 

Denne behandlingen blir også kalt lunsjbehandling!

Express hudpleie er en rask behandling som passer perfekt for deg på farten. Etter en effektiv konsultasjon med hudpleier vil du få rens av huden og exfoliering med scrub. Det blir deretter brukt en hurtigvirkende maske, og behandlingen avsluttes med en ansiktskrem som passer for din hud og dens behov.

 

 

Eternity Signaturbehandling 50min 750,-

 

En soleklar favorittbehandling her hos oss!

Hudpleier tilpasser behandlingen til deg.

Huden renses først med passende rens for din hud før den exfolieres med en mild scrub.

Det blir utført utklemming ved behov, og følges opp med serum under tilpasset maske. Mens masken virker vil du få tilbud om en avspennende nakke- og skuldermassasje.

Masken vaskes av, og det blir påført avsluttende serum, øyekrem og ansiktskrem.

 

 

Exuviance AHA kur 10 beh. 5850,- / 6291,-

Pakkeløsning for fruktsyre-peeling fra Exuviance. Her får du 10% avslag som tilsvarer en gratis behandling.

 

"Exuviance er avansert hudpleie fra legene som oppdaget og tok patent på alfahydroksysyreteknologien (AHA).

Exuviance produkter og behandlinger er utviklet for å hjelpe hudens naturlige eksfolieringsprosess, stimulere cellefornyelsen, tilføre fukt i dybden samt gjenoppbygge og styrke huden. Resultatet er en hud som ser vakrere, yngre og sunnere ut. Exuviance-behandlinger, sammen med daglig bruk av Exuviance-hudpleieprodukter, demper uregelmessigheter i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet, og reduserer forekomsten av akne."

  • Exuviance glukolsyrepeeling 20% 45 min 650,-
  • Exuviance Mandelpeeling 45 min 650,-
  • Exuviance Sitruspeeling 45 min 650,-
  • Exuviance glukolsyrepeeling 30% 45 min 699,-

 

Sammen med hudpleier finner du ut hvilken syrepeeling som passer for deg.

Huden renses først med riktig rens for din hud før den pensles med AHA (fruktsyre). Fruktsyren ligger på huden i 2-10 minutter før den nøytraliseres. Huden kan underveis føles litt varm, og dette er helt normalt. Økt blodsirkulasjon kan også føre til rødhet i huden, og denne vil dempe seg iløpet av dagen slik at du er fresh og fin iløpet av kvelden, eller til neste dag!

Beroligende og pleiende maske blir lagt på etter exfolieringen, og du får da mulighet til å ligge i fred og ro med avslappende musikk i bakgrunnen.

Masken vaskes deretter av, og det blir påført avsluttende serum, øyekrem og ansiktskrem.

 

 

Dermalogica Signaturbehandling 60min 999,-

En unik opplevelse - hver gang!

 

Basert på konsultasjon og Face Mapping®-hudanalyse er Dermalogica signaturbehandling skreddersydd dine behov. Hver behandling inkluderer en profesjonell dobbelrens, Face Mapping® hudanalyse, eksfoliering, elektrisk apparat (ved behov), utklemming, masketerapi og målrettede løsninger.

Når du ønsker en profesjonell hudpleiebehandling som jobber målrettet med dine behov.

 

 

Deluxe/Anti-age Hudpleie 75min 1100,-

Passer godt for deg som ønsker å revitalisere huden, og som vil gi huden en skikkelig boost!

 

Dette er en utvidet ansiktsbehandling som skal dekke et hvert behov som kan oppstå i huden når den eldes.

Ansiktsrens påføres masserende før hudpleier tar en grundig hudanalyse.

Huden exfolieres deretter med pre peel/booster og fruktsyrepeeling. Fruktsyren ligger på huden i 2-10 minutter før den nøytraliseres. Huden kan underveis føles litt varm, og dette er helt normalt. Økt blodsirkulasjon kan også føre til rødhet i huden, og denne vil dempe seg iløpet av dagen slik at du er fresh og fin iløpet av kvelden, eller til neste dag!

Etter exfolieringen blir det lagt på øye- og ansiktsmaske pakket med konsentrerte produkter for optimal effekt. Mens maskene jobber vil du få tilbud om nakke- og skuldermassasje. Masken vaskes deretter av, og behandlingen avsluttes med oppstrammende og fuktgivende serum, øyekrem og ansiktskrem.

 

Målet med denne behandlingen er å øke hudens elastin- og kollagenproduksjon, jevne ut hudtonen og gi ungdommelig glød!

 

 

Bionic Fuktbehandling 45 min 750,-

 

Mild og intens fuktgivende behandling for tørr og dehydrert hud.

Huden renses med en mild rens og exfolieres lett med scrub. Dette er supert for deg som har tørr hud som flasser, da det hjelper huden med å gi slipp på døde hudceller, og stimulerer hudens cellerfornyelse. Huden behandles med tilpasset fuktmaske som ved behov kan innsluses med ultralyd-apparat. Masken trekker da dypere ned i huden og.

avsluttende serum og kremer.

 

 

Skin scrubber 60min 999,-

 

Huden renses med passende rens for din hud før den exfolieres med Skin scrubber apparatet. Dette er en elektrisk "spatel" som gir en mild men effektiv peeling, og øker hudens opptak av fukt ved hjelp av ultralyd frekvenser.

Behandlingen fungerer som en dyprens mot forurensning i huden, fjerner døde hudceller, jevner ut hudens tekstur og etterlater huden myk. Skin scrubber hjelper også til med å få bort acne, hudormer, små kviser, fine linjer og rynker. Huden føles renere, friskere og mykere allerede etter første behandling!

Behandlingen gjennomføres som vanlig med tilpasset maske og avsluttende serum og kremer for din hud.

 

Dyprens 60 min 850,-

Dyprens-behandling som passer for deg som sliter med med talgpropper, også kalt hudormer.

 

Behandlingen starter med en dobbelrens som ved hjelp av to trinn løser opp talg, smuss og forurensning i huden. Deretter vil det bli lagt på varme kluter før exfoliering. Huden pensles med et talgoppløsende middel på de områdene hvor du har talgpropper/hudormer, og utklemming blir utført med komedonskje. Dette er et instrument som presist fjerner talgproppene ved hjelp av direkte trykk mot huden.

Etter utklemming vil det bli påført en beroligende maske som demper eventuell rødhet som kan oppstå under utklemmingen.

Til slutt vil huden bli behandlet med talgregulerende og fuktgivende serum og kremer.

 

Ekstra pleie mens masken virker

Ønsker du noe annet enn massasje mens ansiktsmasken jobber?

 

  • Lett manikyr kr. 150,-
  • Napping eller farging av bryn kr. 190
  • Fot-massasje kr. 250,-

 

 

SPESIALBEHANDLING HUDPLEIE

 

Eximia 30min 790,-

En fantastisk behandling som passer for alle, føles godt og gir umiddelbar effekt!

 

Med Eximia ansikts-behandling får du en effektiv behandling som løfter, glatter ut fine linjer, og former ansiktet. Her kan man behandle vanskelige områder som haken, halsen, kjevelinjen, 'kråke-tær' og munnvikene.

 

Ved hjelp av vakuum får man en "facelift" effekt som også gir strammere hud gjennom økt collagen- og elastin-produksjon. Man vil oppleve økt blodsirkulasjon som er fantastisk for cellefornyelsen og selve anti-age effekten!

 

"Gusten" hud som oppleves grå og sliten får en skikkelig boost, og vil føles mye friskere med en gang.

Behandlingen tar bare 30 minutter, og passer også perfekt som "lunsj-behandling!"

 

Ved kjøp av kur på 10 behandlinger får du -10% Tilsvarende en gratis behandling.

 

 

Microneedle 30min Fra 2000,-

Fornye huden? Forminske strekkmerker?

 

Dette er en intens hudfornyende behandling med nåleruller. Rullene har 540 medisinske micronåler, og når disse nålene penetrerer huden lages det microhull som lurer kroppen til å tro at det har skjedd en skade. Dermed øker blodsirkulasjonen for å reparere "skaden."

Ny kollagen og elastin dannes i huden, og er med på å redusere arr, linjer og rynker. Behandlingen har også vist seg å ha god effekt på strekkmerker, pigmentering og solskader.

Man ser umiddelbart effekt, men endelig resultat vil vises etter cellefornyelsen, som er noen uker etter behandlig.

 

Behandlingen utføres hos vår sykepleier, som også vil veilede deg om hvor mange behandlinger du trenger i salong og etterbehandling hjemme.

 

Kjemisk peeling med Elixir 30min Fra 800,- til 2000,-

Porer, pigmentering, acne og grov hud normaliseres og huden får en fornyelse.

 

På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peel er så populært er effekten. Det er en trygg og virkningsfull behandling som gir en sunnere hud, mer glød, finere porer, glattere og jevnere hudoverflate.

 

Våre kjemiske peelinger består av Retinol og Glykolsyre.

 

Retinol stimulerer i det dypere hudlaget til cellefornyelse som gir huden mer glød, jevnere, strammere og glattere hud.

Kjemiske peelinger jevner og glatter ut det ytterste hud-laget, og gjenoppretter en naturlig hud-barrière.

Huden produserer nye friske celler til hud- overflaten.

 

Dette er en super-effektiv behandling som egner seg mot rynker, solskader, pigmentering, arr, hudormer og kviser. Man må regne med noen dager lett- moderat flassing etter en kjemisk peel.

Behandlingene tilpasses individuelt, og det er viktig å forberede huden med Elixir Cosmeceuticals hjemmebehandling før klinikkbehandling

 

Behandlingen utføres hos vår sykepleier, som også vil veilede deg om hvor mange behandlinger du trenger i salong og etterbehandling hjemme.